Over ons


Wie zijn wij?
Sinds 2011 organiseert New Business Creators innovatie-evenementen in samenwerking met onderwijs, bedrijfsleven en overheid.


Wat betekent dit voor u?
We weten inmiddels welke risico’s en succesfactoren bijdragen aan het werven van studenten en professionals. En we borgen dat er voldoende participeren.

We hebben in de afgelopen jaren een communicatieplatform opgebouwd rond onze deelnemers: via Linkedin groepen, Facebookpagina’s, Twitter, nieuwsbrieven en Instagram houden we onze doelgroepen op de hoogte van nieuwe evenementen. Het aantal volgers bedraagt rond de 1500 en stijgt per editie.


Onderwijs, overheid en bedrijfsleven

We werken samen met het MBO/HBO en WO-onderwijs en onderhouden periodiek contacten met meer dan 100 docenten, directeuren, opleidingscoördinatoren en hoogleraren. Onze aanpak draagt bij aan extra ontwikkelkansen van studenten. Zij zorgen voor inbreng van creatieve en frissen ideeën.
Ook met de overheid werken we veelvuldig samen. Wethouders, directeuren en beleidsmedewerkers van lokale overheden, de VNG, Provincies en andere samenwerkingsverbanden behoren tot ons netwerk. 
Het bedrijfsleven onderkent de extra mogelijkheden die innovatie-evenementen bieden om zelf te innoveren, het netwerk uit te breiden of zich te associëren met talentvolle deelnemers.


Hoe werken wij?
Bij elk innovatie-evenement overleggen we met de opdrachtgever welke partners het beste aansluiten bij het realiseren van de doelstellingen en de rol van de partner.  Maatwerk en maximale betrokkenheid van strategische partners zijn nodig voor realisatie.


Kijk ook eens naar de after movie van de Hersenstichting Challenge 2018


Wil je meer weten over onze trackrecord en meerwaarde lees dan verder.